Redo för nästa steg i karriären?

Söker du efter nya möjligheter i din karriär? Tänk om ett konsultuppdrag vore det perfekta steget att ta? Prova! Förmodligen kommer du inte att ångra dig.

Konsultuppdrag

Ett väldigt bra sätt att komma vidare på i karriärstegen är att jobba som konsult. Det kan faktiskt vara den där dörren som verkligen behövdes öppnas och som ger dig en ny värld full av möjligheter.
Anledningarna till att konsultuppdrag behövs kan vara många, som till exempel, föräldravikariat, expansioner, arbetstoppar och sjukskrivningar. Hur länge ett konsultuppdrag pågår kan variera från några timmar till månader och år. Om du väljer att jobba som konsult öppnar du upp en mängd olika möjligheter i ditt arbetsliv. Du stärker, bland annat, ditt CV och bygger personliga nätverk som med största sannolikhet kommer att vara väldigt användbara för dig i framtiden. Det är även ett alldeles utmärkt tillfälle till att prova på en ny bransch och möta olika arbetsplatser. Ja, självklart kan det även vara perfekt att jobba som konsult samtidigt som du studerar eller om du har ett annat deltidsjobb.

Bemanningsföretag leder dig rätt

Kanske kan just konsultrollen vara ditt nästa steg i karriären? Steget som öppnar upp mot nya horisonter. Om du tycker att det verkar lockande att jobba som konsult, bör du vända dig till ett auktoriserat bemanningsföretag. Då är du helt trygg i din konsultroll och det befintliga kollektivavtalet följs med allt vad det innebär, som anställningsvillkor, lön, pension, semesterersättning, föräldralön och så vidare. Bemanningsföretaget gör alltid sitt allra bästa för att rätt person ska hamna på rätt plats. Här står individen alltid i fokus. Det är även som så att goda förutsättningar skapas för att ett konsultuppdrag ska kunna övergå till en anställning om så önskas. Din konsultchef finns där för dig hela tiden.
Så, ta chansen att jobba som konsult och ta klivet ut på ny mark. Låt nya möjligheter skapas!