Ox2 di

OX2 aktie – Dagens industri

Senaste nytt om OX2 aktie. OX2 komplett bolagsfakta från Di.se.

Senaste nytt om OX2 aktie. OX2 komplett bolagsfakta från Di.se

OX2 – Analyser och artiklar om OX2 – Dagens industri

Här hittar du samtliga artiklar, kommentarer och analyser om OX2 från Dagens industris redaktion. Bevaka ämnet för att hålla dig uppdaterad om OX2.

Intresserad av ämnet OX2? Här hittar du samtliga artiklar, kommentarer och analyser om OX2 från Dagens industris redaktion. Bevaka ämnet för att hålla dig uppdaterad om OX2.

Agendan: Truecaller, Catena och OX2 rapporterar

för 6 timmar sedan — Dagens industri är en del av Bonnier News. Det verkar som att du använder en annonsblockerare. spara 1090kr.

Håll koll på onsdagens viktigaste hållpunkter

OX2:s vd med bland säljarna som orsakade raset

OX2-vd:n med bland miljardsäljarna inför kursraset

21 dec. 2022 — Innehållet på denna webbplats är upphovsrättsligt skyddat. Ange källa vid citering. Dagens industri är en del av Bonnier News.

Vindkraftbolagets vd Paul Stormoen är stor delägare i Peas Industries, som sålde aktier för drygt en miljard kronor på måndagen – något som inte framgår av säljinformationen till marknaden, kan Di avslöja.

Uppåt på Stockholmsbörsen – SBB och OX2 vinnare

17 okt. 2022 — OX2, som utvecklar och säljer vind- och solparker till investerare, har satsat stort på havsbaserad vindkraft. Över hälften av projektportföljen …

Stockholmsbörsen var på ett muntrare humör efter de senaste dagarnas nedgång och vid lunchtid var både det breda OMXSPI-indexet och storbolagsindexet OMXS30 upp 0,9 procent. 

OX2:s vd efter kursraset: ”Ser inget som helst hot”

OX2:s vd räds inte Tidöavtalet: ”Ser inget som helst hot”

Paul Stormoen, vd för OX2, om den senaste tidens kursras, den nya högerregeringens energipolitik och planerade havsvindprojekt.

OX2:s tystnad skapar mer oro – ägarna förtjänar en förklaring

Forsberg: OX2-ägarna förtjänar en förklaring

Forsberg: Att bolaget OX2 lägger locket på om regeringens förslag riskerar att skapa mer oro bland aktieägarna, som förtjänar en mer utförlig förklaring

Keywords: ox2 di