Länsförsäkringar enskild firma

Starta enskild firma – Länsförsäkringar

Om du väljer att starta enskild firma behöver du inget startkapital och du är snabbt igång.

Till dig som vill starta eget eller driver företag – Länsförsäkringar

Har du en affärsidé? · Här registrerar du ditt nya företag · Starta aktiebolag · Så startar du ett företag · Starta enskild firma · Starta eget-bidrag.

Vi har samlat tips och råd till dig som har eller vill starta eget. Även du som redan har startat eget företag och söker råd och kunskap kan hitta inspiration.

Bli företagskund i vår bank – Länsförsäkringar

Bli företagskund i vår bank

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser. Välj länsförsäkringsbolag nära dig. Välj, Bergslagen, Blekinge, Dalarna …

Du får ett företagskonto och de banktjänster du behöver när du blir företagskund.

Registrera ditt företag – Länsförsäkringar

Registrera företag – Länsförsäkringar

Att registera enskild firma hos Bolagsverket kostar 1100 kronor. Om du vill anmäla ditt företagsnamn tillkommer en kostnad på 900 kronor. Att registrera ett …

Vi guidar dig i var du behöver registrera ditt företag och hur mycket det kostar. Du måste alltid registrera företaget hos Skatteverket.

Företagskonto – Länsförsäkringar

Företagskonto

Företagskontot är grunden för de flesta av dina bankärenden kopplat till företaget. Vi hjälper dig att komma igång.

Tjänstepension för egenföretagare – Länsförsäkringar

Tjänstepension för egenföretagare

Enskild firma. Annan bolagsform. Personnummer Personen som försäkras måste vara ägare av företaget. Så behandlar vi personuppgifter. Organisationsnummer.

Få en bra start för ditt företag – som egenföretagare kan du teckna tjänstepension med personförsäkring – Länsförsäkringar

Starta eget företag – så gör du – Länsförsäkringar

Starta eget företag – så gör du

Om du ska starta aktiebolag eller enskild firma. Lokal. Om du ska ha en lokal, jobba hemifrån och vad du behöver för utrustning. Ekonomi och finansiering.

När du startar eget företag är det en hel del saker att tänka på – en affärsplan till exempel. Här får du tips och råd för att komma igång.

Starta aktiebolag – Länsförsäkringar

Det kräver en del förberedelser och ett startkapital men när du väl är igång är du inte personligt ansvarig för företaget som i en enskild firma.

Det krävs en del förberedelser och ett startkapital för att starta aktiebolag. Här går vi igenom steg för steg hur du går tillväga.

Vilken sjukersättning kan egenföretagare få? – Länsförsäkringar

Enskild firma. För företagare med enskild firma/handelsbolag baseras SGI, efter de tre första åren, på överskott eller underskott i företaget.

Sjukpenning för egenföretagare – här får du hjälp att reda ut vilken sjukersättning du som driver företag kan få om du blir långvarigt sjuk.

Företag – Länsförsäkringar

Med våra bank och försäkringstjänster för företag kan du hantera företagets ekonomi, försäkra din verksamhet och skydda dig själv och dina medarbetare.

Keywords: länsförsäkringar enskild firma